LA PENYA

dissabte, 28 de novembre de 2009

Si ara truqués a un d'aquests restaurants de moda ( cosa que no faré ) per sopar, no tindria taula fins d'aquí cinc o sis mesos ( ho va dir per la tele un dels seus propietaris, no m'ho invento ) la qual cosa vol dir que d'altres ja han trucat anteriorment per reservar taula i han acceptat entrar a la llista d'espera. Davant de això, jo ( i d'altres com jo ) els enviaríem a cagar a la via i ens buscaríem un restaurant, dels milers que hi han per Catalunya, de bona qualitat i preu raonable. Però es veu que hi ha molta gent que dóna molta importància a aquests tipus de coses: sopar a restaurants amb cuiners estrella, conèixer certa gent, moure's per determinats ambients i coses per l'estil. Per quedar-se de pasta de moniato.No cal dir que si en lloc d'un mindundi, truca per fer la reserva algú rellevant socialment, obtindrà taula fàcilment i d'inmediat. Bon profit.