LA PENYA

dijous, 9 de desembre de 2010

Els temps han canviat. Els vells discursos de l'esquerra clàssica han quedat desfasats, sens dubte. Però no ens enganyem; mentre hi hagi sectors que tenen l'opció d'enriquir-se amb l'esforç d'un tercer hi ha d'haver i hi haurà esquerres. El contrapunt a una batalla desigual.

3 comentaris:

Elfreelang ha dit...

ben desigual sí...però que l'esquerra segueixi, reinventant-se si cal i fent autocrítica .....que les dretes són tortes i tortuoses....per pensar-ho des de la tassa del vàter trobo que et dona per molt...

magazine.cat ha dit...

Avui en dia són iguals les dretes, les esquerres i les del mig!

Lale Mur. ha dit...

cal tenir esquerra per a catalunya, però una "esquerra" de veritat!!!! sense "burredes" i ha de ser suficientement fort per convèncer a la gent decebuda.

Gregori, per cert, tens tota la raó amb respecte al teu comentari sobre "les sabates", però has de tenir en compte que hi ha països que les dones es casen obligatoriament, sense voler. Elles no tenen cap elecció, i han de seguir el camins que fan els seus marits.
D'una altre banda, també hi ha dones (i homes també) que no saben que volen d'aquesta vida per molts anys i se'n adonen de les coses més tard. I així quan ve el temps de fer la elecció vital.
Gràcies pel teu comentari.
Bon cap de setmana.