LA PENYA

dijous, 20 de gener de 2011

SALT & PEPPER

      Salt. Bonic municipi de la comarca del Gironès. S'arrossega un merder de cal Déu des de fa un any. S'hi barregen factors de diferent tipus, com ara: inmigració, atur, delinqüència, alerta social, alderulls, crema de cotxes, pocs efectius policials. Tot i ser un problema digne de tenir en compte i de parlar-ne a bastament, no és aquest el tema que m'interessa. No voldria semblar insensible i frívol ( potser ho sóc però no ho voldria semblar ) però ara mateix la meva atenció es centra únicament en ella. La vaig veure per primera vegada en els matins de TV3  fa un parell o tres de dies, responent a les preguntes enrevessades d'en Cuní, the big one, amb la montura de les ulleres del mateix color de la corbata, amb el seu posat enravenat, mirant de reüll a la Rahola, cada vegada més embotida dins els seus vestits-jaqueta. Em refereixo, obviament, a Iolanda Pineda, l'alcadessa de Salt. Guapíssima; somriure encisador, veu dolça, esguard rialler i facilitat de paraula. Ja era hora, una política que dona la talla ( parlant de talla, quines mides deu fer? ) No em mal interpreteu, no sóc un masclista fastigós incapaç de veure més enllà del físic d'una dona i fixar-se en el seu interior ( m'encantaria donar una ullada al seu interior ), només sóc un ácrata romàntic que ha retrobat la confiança en la política. I mentres aquí, a Sabadell, el Bustos enquistat a l'escambell. Mandan güevos!11 comentaris:

aina ha dit...

No et fèia dels que se deixen convèncer per les paraules, ni encara que s`amaguin rera una cara "agradable".

Mirant per la finestra ha dit...

La senyora Pineda és del mateix grup d'amics que el nostre Bustos, per molt guapa que sigui, que ho és i això no li treu mèrits. Més que res és que el PSOE (per què enganyar-nos a aquestes alçades?) té aquesta tendència a jubilar els seus dinosaures corruptes i posar cares noves i innocents que no deixen de ser carn de partit, pensament encarnat.

Gregori Samsa ha dit...

Doncs sí noies, ja ho veuen, sóc un tio fàcil. Considero que només hi ha una cosa millor que una cara agradable.
Veiam si és veritat i es desempalleguen del dinosauri corrupte nº1

Clidice ha dit...

per cert que una parenta meva viu a 300 metres d'on, segons diuen, ha passat una debacle. ni se n'ha assabentat, sembla que només es van cremar dos contenidors, va ben tranquil·la pel carrer, perquè fa temps que hi ha el germen d'una baralla entre algunes bandes de magribins, subsaharians, romanesos i sudamericans, però que la majoria dels immigrants de Salt fan el que poden per anar fent. evidentment que en ghetos d'aquest tamany s'hi enquisten traficants i gent de mal viure de tota mena, quin lloc millor per amagar un arbre que al bosc? però cal tenir la justa mesura de tot. ah! i a Santa Coloma també van posar una nena mona, no? res canvia.

Outsider ha dit...

Ara entenc això del outsider ... ja que no veia ningú firmant com a tal. Fins no fa tant de temps vaig tenir un petit vaixell a la meva pàgina que hauria alimentat als creients en casualitats còsmiques. La ciutat que descrius em recorda aquesta en què visc, Nàpols, al final resulta que el món és més petit del que sembla. (Espero que em perdonis les faltes que no he sabut corregir)

Iris ha dit...

Molta sort i a veure si aconseguiu desenpallegar-vos del monstre disfressar de dinosaure corrupte number one!!!

aina ha dit...

Ni saber vull qué és, per tu, més agradable que una cara maca.

Irina ha dit...

No pateixis Gregori, tots ens hem mig enamorat d'una cara bonica a primera vista.
Segueis així que a vegades és divertit somiar ;)
Una forta abraçada, Irina

Elfreelang ha dit...

La carn és feble i les hormones es descontrolen es veu Gregori...tanmateix almenys si sap parlar i és agradable i a sobre se'n surt ...potser sí...hi ha polítics que a sobre de no saber ni parlar són lletjos de valent!

Anabel ha dit...

De outsider a Outsider! Qué curioso!

Pues sí que está mejorando el panorama político por Catalunya! ;-)

Helena Bonals ha dit...

Beautiful girl beautiful problem, diuen.