LA PENYA

dilluns, 28 de març de 2011

MUAMMAR

    
          En el últims mesos s'han produït una sèrie de revoltes en el món àrab, islàmic o musulmà ( encara no tinc clar com he de denominar-ho) que van des del Marroc fins a Egipte, passant per Tunicia, Líbia  i Bahrein.  La sublevació més sagnant seria la produïda a Líbia; les forces contràries a Gadafi s'han pogut armar suficientment per plantar cara al règim del sàtrapa, a més de comptar amb un important ajut internacional. El Coronel Muammar El Gadafi es merexia ser afussellat només pel seu aspecte estrafolari rollo Locomia en plan mala hòstia, però no nomès no el van afussellar sinó que bona part dels líders dels països occidentals, lliures i democràtics li reien totes les gràcies i li llepaven el cul. I ara correm a enviar tropes a Líbia, a on moriran soldats i un munt de civils innnocents. Vergonyós. 

6 comentaris:

Lluna ha dit...

Doncs si, com sempre, i ho pagaran el mateixos, i a sobre potser el xic farà cap a algun país d'aquells amb platges meravelloses i gaudirà del que li queda de vida tranquil.lament.
Si es que no tenim remei...

Petons

Clidice ha dit...

Aquest tipus va passar de ser un perillós terrorista a ser el bufó de totes les corts europees, i a ningú li va caure la cara de vergonya. Tothom "sabia", però tothom volia el que ell tenia: petroli i gas. Ara torna a ser el dolent. Malauradament o sortosa, els descreguts cada vegada som més.

Audrey ha dit...

Doncs tens raó!, per què abans era 'adorat' i ara tot són veus contràries i falten tropes cap a Líbia?, ell sempre ha estat el mateix (no se'l pot anomenar persona...).

Abraçada!

M. Roser Algué Vendrells ha dit...

Gregori, quan he obert el teu blog
he tingut un petit ensurt. He pensat ,on redimonis t'has ficat?
La veritat és que fa una certa alèrgia...La pena és que al començament totes les potències estrangeres s`ho agafen molt a la valenta, però de mica en mica se'n van oblidant i el que semblava que s'havi d'arreglar en un tres i no res, es va allargant, i sempre rep la gent més pobre...
Salut i pau
M. Roser

Elfreelang ha dit...

Tothom feia veure que no el veia...sí es vergonyós! per cert sí té una pinta friki el tio! i mala hòstia molta! massa!

magazine.cat ha dit...

Aquest es un fantasma!