LA PENYA

dijous, 17 de març de 2011

POLONESOS

Tot i que considero que el Polonia ha estat un bon programa d'humor, amb gags antològics i plens d'enginy, crec que ja ha acomplert un cicle. Ara bé, de tant en tant es pot rescatar alguna cosa, com ara aquest divertidíssim número musical que se'n fot de tanta corrupció i de tanta mandanga, utilitzant un tema dels 80's, WE ARE THE WORLD, prou patètic de per si. Els que teniu menys de 35 tacos probablement no sabreu de què va. Tot i així, continua tenint gràcia. Disculpeu la publicitat inicial, però és que contra això no s'hi pot fer res, hòstia.


4 comentaris:

Clidice ha dit...

Jo no crec que el Polònia estigui caducat, més aviat trobo ben trist que sigui el millor "informatiu" que fa TV3. Si la cadena tingués més nivell, el Polònia seria un programa més, com fa tants anys que existeixen a Anglaterra, per exemple. I els seus gags político-musicals són del millor. A veure si acabarant havent de plegar gràcies a les bones arts dels psicòlegs que no ho són i els ministres a madriT que tampoc ho són.

Clidice ha dit...

marededéusenyor! acabaraN, sense T final, per suposat, ho sento.

Irina ha dit...

al principi m'agradava molt polònia, però he de reconèixer, que al final ho trobava bastant aborrit, tot això és innegable que el director s'ho ha currat moltíssim.
FELICITATS PEL PREMI, és que últimament he estat desconectada, i no et vaig felicitar.
Una abraçada ben gran Gregori

Lale Mur. ha dit...

M'encanta la polònia, pot ser perquè el veig de tant en tant, i per a mi l'humor encara és fresc.