LA PENYA

dijous, 5 de maig de 2011

CATALÀ OF THE YEAR

              Des de fa un grapat d'anys, EL PERIÓDICO convoca un premi per escollir el català de l'any. El sistema d'elecció es fa a través d'una votació popular i la història acaba en una festa, (enguany  se celebra el 24 de maig) a on s'entreguen els premis. De tres finalistes surt el guanyador: cantants peluts, futbolistes , graciosos televisius...res, tot plegat morralla. Personalment trobo que falta la gent realment important. Aquests serien tres finalistes de nivell:

 Mou, per la seva contribució a fer el Madrid un equip odiat al món sencer, cosa que va a favor de la causa catalana.  
La Piedra, actriu porno capaç de reconvertir a qualsevol a la causa independentista a cop de mamella
Espinosa, l'únic català que és capaç de superar a Messi rendibilitzant una cama (aquesta facècia no és meva,  ell mateix va explicar que l'hi van dir a través del facebook)

9 comentaris:

color camaleó ha dit...

son bones opcions, realment!

jomateixa ha dit...

l'Espinosa no m'acaba de quadrar amb els altres dos...

M. Roser Algué Vendrells ha dit...

No se m'havia ocurregut mai que poguessim fomentar l'independentisme d'aquesta manera,
i també penso que l'Espinosa no hi casa. A mi encara que ho digués ell, em sembla una mica de mal gust fer acudits amb un problema de salut, però si a ell li sembla bé...
Salut i llibertat!!!
M. Roser

Irina ha dit...

Impactant Gregori, bona tria, jo indiscutiblement triaria al Mou, a a part de per tots els motius que dóna per criticar-lo com a entrenador, també crec, que és un home molt interessant, i ho confesso, tinc ulls, així que no hi puc fer res.
Un peto guapo!

Gregori Samsa ha dit...

Cert Camaleó, la veritat és que això només és una petita mostra
jomateixa i Roser, com esperava, l'Espinosa desperta moltes simpaties, trobo que és un bon paio i que treure aventatge d'un problema és de persona intel·ligent, però també crec que abusa de la seva situació. Ha estat ell mateix qui ha fet un espectacle de la seva cama.
Ah! Irina , t'agraden els paios guapos i amb mala llet. Així, doncs, jo t'agradaria.

Jesús M. Tibau ha dit...

els camins per a convertir-se en català de l'any són infinits

Ventafocs ha dit...

Tot i que les tres propostes són temptadores, jo també triaria en Mou, ha fet molt bona feina pel catalanisme,;)... llàstima que el seu atractiu es perdi quan obre la boca.
Salut, Gregori!

Ventafocs ha dit...

Em sembla que ha desaparegut el comentari que vaig fer, o no el vaig posar correctament... en Mou ha fet una gran feina, no?

Josep ha dit...

Cop de barret!