LA PENYA

diumenge, 29 de juliol de 2012

     Tot i que en un principi pot semblar el contrari, l'home i la dona són exactament igual. Sovint apareixen informacions científiques explicant les grans diferències que hi ha entre un i altre, mostrant àrees del cervell suposadament diferenciades segons el sexe i coses similars amb la pretensió de corroborar tals informacions, quan en realitat rere de tot plegat s'hi amaga ideologia i judicis morals. El cert és que tot ens porta a un mateix punt: les pulsions, desitjos i necessitats són les mateixes: quan anem calents volem follar, tenim la necessitat d'afecte i comprensió, passat un temps hem de canviar de parella (o mantenir-la i buscar alternatives) i quan ens punxen ens treuen sang. Una altra cosa és la posada en escena, cadascú té els seu paper, però això serien figues d'un altre paner. Qualsevol altre consideració són palles mentals més pròpies del s XIX que de la present centúria; és incomprensible que en  l' època d'Internet, del Wasap i de la viagra encara no tinguem clar certs conceptes.

7 comentaris:

belkis ha dit...

No sé sap mai qui té la veritat absoluta. Però tu has donat amb una d'elles: l'home i la dona necessitem follar, i a més afecte i comprensió.
Una altra cosa és que aconseguim o no.

Pais secret ha dit...

Sembla mentida que ens entestem en no voler-ho entendre i ens entretinguem en allò de que no sabem interpretar mapes nosaltres i vosaltres no sabeu fer més d´una cosa a la vegada.
Tot excuses!
Som iguals en essència, som diferents en les formes...potser.

aina ha dit...

Jo, com sempre, discrep...l`home necessita més el follar, la dona més aferrades. D`aquesta manera, emperò, ens podem entendre a la perfecció.

Lluna ha dit...

Qui t'ha fet enfadar...??

Jo crec que les persones som diferents, encara que tendim a generalitzar, per gèneres o per religions o per ideologies polítiques o per...
En fin Serafin, que al món hi ha moltes coses i no a tots ens agrada el mateix.
Petonets Sr. Samsa

camino roque ha dit...

no opino igual. no somos iguales y viva las diferencias, que no las discriminaciones.

es que estoy un poco harta. soy una mujer y no quiero ser un hombre.

Elfreelang ha dit...

T'hauria de llegir el tal Gallardon a veure si n'aprèn

M. Roser ha dit...

Doncs jo penso que qualsevol ésser humà, sigui home o dona, és diferent i irrepetible...
Jo no vull ser igual que ningú!