LA PENYA

dijous, 29 de novembre de 2012

OPERACIÓ MERCURI


L'alcalde

El germà
  
L'oncle
No hi ha pa per a tant xoriço o poc patadó per a tanta figa, presumptament, es clar. S'ha de diferenciar el que seria un investigat, un imputat, un detingut o un condemnat. Que la justícia segueixi el seu curs i que el que l'hagi fet la pagui i que l'innocent quedi lliure i sense màcula, però la justícia és lenta, molt lenta i ara, a més, molt cara. I el paradoxal és que el que sigui culpable tindrà l'oportunitat ( gracies al delicte comès) de poder comptar amb advocats cars i sortir-ne ben parat i l'innocent no. En els últims anys, fins l'arribada de la crisi, els assumptes urbanístics eren una font d'ingressos molt important per els ajuntaments, a vegades de forma legal (que no ètica) i d'altres de forma il·legal. Sabadell n'ha estat un clar exemple: construccions de barris sencers ( Can Llonh i Can Gambús, aquest últim un barri fantasma, totalment urbanitzat i sense habitants) i la zona de Riu-Sec, a on s'hi ha construït (en plena crisi) grans superfícies comercials i establiments de cadenes hoteleres, la qual cosa és bona, perquè activa l'economia de la comarca i crea llocs de treball. Tots tan contents. I tot plegat s'ha fet , des del 1999, amb el segell inconfusible de l'estil Bustos. No vull fer llenya de l'arbre caigut ni vull pecar d'oportunista, però la veritat és que tot plegat ja es veia a venir.


11 comentaris:

Lluna ha dit...

Si es que no hi ha un pam de net, i després som nosaltres els que ens hem d'estrenyer el cinturói permetre que ens abaixin el sou o quedar-nos sense pagues (això en el millor del casos que es que tinguem feina)I tota aquesta colla, sigui a Sabadell o a qualsevol altra part se'n surten sense conseqüències la major part de les vegades, com els bancs i tants d'altres lladres...
En fi, no ens posem de mala llet que ja es divendres i malgrat no hi hagi un duro per gaudir el finde al menys no deixarem que ens esvalotin la úlcera.
Petonets Maco

M. Roser ha dit...

La veritat és que tenim un ensurt (pressunt)rera l'altre...
Ja fa temps que es preveia que un dia o altre explotaria la famosa bombolla immobiliària i quan ho ha fet ha esquitxat un munt de personal...
Però no és d'estranyar, perquè sembla que tenia presumptament, molts punts febles que ara surten a la llum...
A mi tampoc m'agrada fer llenya ni judicis paral·lels, el que passa és que la justícia va tan lenta que, abans no saps qui és culpable o innocent, et preguntes com ens en sortirem de tot plegat...
Abraçadetes.

Quadern de mots ha dit...

Em sembla que t'has deixat la dona d'en Busto que també treballa a l'ajuntament.

Que la justícia faci justícia i qui la fa que la pagui.

Gregori Samsa ha dit...

Ei, Quadern
m'he deixat el Busto de la dona d'en Bustos
i és que amb tan personal....

rits ha dit...

Fa temps que hi havia qui ho estava denunciant, xò en èpoques de bonança, tan li feia, oi? Com podem sortir-nos-en amb un personal com aquest? El pitjor és pensar que no és l'únic.

Elfreelang ha dit...

Malament ho tenim quan governants de tots colors i condicions ens estafen, roben i menteixen....quin país! i quin país veí!

Verónica C. ha dit...

Vergüenza de país, Grigori.
No hay por donde agarrarnos.

Abrazo

Quadern de mots ha dit...

+s

:-)

Clidice ha dit...

la rits ho diu: aquestes coses hi són de sempre, però quan granegem ens sembla que són menors. ens haurien d'educar en la intolerància zero a la corrupció i al llatrocini.

Joana ha dit...

Ho dius ben clar, si han fet alguna cosa, que paguin.
Però primer que hi hagi condemna no?.
De vegades no m'estranya que la gent es decanti de la política... gens.

Josep ha dit...

Pobre PSC...