LA PENYA

dilluns, 11 de febrer de 2013

       En Xavier Trias i en Duran i Lleida pensen, i el que és pitjor, diuen que la principal causa de la corrupció podria ser els baixos ingressos que reben els nostres dirigents polítics. Això és tant com dir que si els capellans es poguessin casar no existirien els abusos a menors en el si de l'esglesia catòlica. Si no paressin atenció, s'entrebancarien amb els collons.

8 comentaris:

M. Roser ha dit...

Seria ideal que els polítics no cobressin per fer política, que la fessin només per amor a l'art...S'acabaria de cop la corrupció!!!

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Els collons no sé, però la cara la tenen ben dura!

ai! quina mal'hòstia!

Miss Yuste ha dit...

Certament, de menuda pensava que la política era apassionant. Potser tindrien a veure les històries de l'àvia, o la passió del meu pare, un fidel convençut socialista.

Ara, que mon pare és conservador, ma iaia ja no està per contar batalles i que la televisió està monopolitzada per ineptes que ens estan robant mentre diuen que hem d'ajustar més la cintura, trobe que 'política' s'hauria de canviar per altre mot (frase) més indicat: "Arrasa con lo que veas y generoso no seas".

Aquests castellans, quines frases fetes més idònies tenen.

Salut i MOLTA força.

Quadern de mots ha dit...

No crec que s’entrebanquin, aquestes alçades molts ja s’han quedat sense collons i sense vergonya. Trist i lamentable que encara estiguin on estan.

Pons ha dit...

Segurament estaven de broma quan ho van dir, no potser que de debó ho pensin...

Joana ha dit...

Subscric, del tot!, la teva darrera frase.
No tenen vergonya.

Anna ha dit...

Gràcies pel consell dels mots germanics ;)

Gran entrada aquesta, jo no ho hagués pogut dir pas millor!

Roigbalterra ha dit...

Molt bona Gregori, saludos