LA PENYA

dijous, 26 de gener de 2017

GRAN PARE

    Llegeixo a la premsa que el sr Mad Max, també conegut com a Mel Gibson, serà pare per enèsima vegada als 61. Hi ha qui pensa que fins i tot en la biologia els homes tenim avantatges. Jo no hi estic d'acord. Per a mi la dona ho té molt millor en aquest sentit: a partir dels 50 s'obliden del tema de la regla i dels embarassos. I si a més tenen la bona pensada de separar-se o divorciar-se, poden arribar a viure una segona adolescència. En canvi nosaltres, els mascles, ja ens veus amb 70 tacos amb les pastilles blaves i preservatius. Sí, preservatius, perquè si ens ho fem amb dones joves no és només per deixar-les embarassades.

8 comentaris:

Oliva ha dit...

...APA XIQUET,OBLIDES,LES DEPRESIONS,L'ARTROSISI,ELS PITS FIBROMATOSSOS,L'HIPERTENSIO...SEGUIM?,ES POT.

Gregori Samsa ha dit...

Depressions, hipertensió, pròstata, artrosi..per l'altra part,i podria continuar, però jo m'he centrat en el tema que ens ocupa, xiqueta

M. Roser ha dit...

N'estàs segur? No m'imagino una segona adolescència als 50 anys...
Bon vespre.

Elfreelang ha dit...

home suposo que si aquestes edats es segueix funcionant sexualment és una gran cosa no? amb precaucions o no ....és per celebrar-ho o no?

intimitatsanonimes ha dit...

Completament d'acord! En tinc 51, fa dos anys vaig separar-me de mutu acord. Els nens ja són granadets i campen per les seves. Vaig llogar un apartament de 40 m2 a la perifèria de Barcelona, no em podia permetre segons què per qüestions econòmiques que van ser les que van retardar la separació. En fi, el que dèiem, vivint sola a l'apartament, alimentant-me de pots de fideus amb aigua bullida i pizzes tarradellenques, explotada per un jefe cabró que al sobre se'n sortia beneficiat a efectes Seguretat Social per haver contratat/comprat una esclava en risc d'exclusió social... malgrat tot i per no pensar gaire en el perquè de tot plegat, em vaig dedicar a dir sí a tot mascle vivent que em proposés fer el marranot... em vaig sentir com l'adolescent que era als quinze anys amb ganes de jugar a ser la Lolita de la barriada, però sense gosar fer-ho realitat... per tot hi ha un moment, el meu és aquest. Com més anys visc més immadura em sento, això sí!
Elvira Pons, per servir-vos...

pons007 ha dit...

Sempre et pots fer la vasectomia

Gregori Samsa ha dit...

Vaya, vaya, Elvira Pons, vet aquí una proba vivent del que hauria de ser una feliç maduresa. A banda, està clar, del tema de la feina amb jefe cabró. Per molts anys

Pat ha dit...

Bravo per l´Elvira!

Tot i així, discrepo... les hormones són molt putes i les dones en pateixen totes les conseqüències, de joves i de més grans... I a més a més, mai saps com t´anirà la vida i potser trobes el teu home "ideal" -si és que això existeix- amb, diguem, 47 anys i... i si vols ser mare a aquesta edat ho portes magre!

L´home, en canvi, pot ser pare si vol als 50, 60 70... o pot triar no ser-ho. El luxe resideix en aquesta possibilitat de triar tenir fills o no, al marge de l´edat biológica, possibilitat que la dona no té.

I com algú ha apuntat... si voleu us podeu operar -per cert, una operació molts senzilla que ni tan sols requereix un ingrés hospitalari-. Toma ja!