LA PENYA

dijous, 16 de febrer de 2017

LA FISCAL, EL PATILLES I UN SENYOR AMB L'ODI REFLECTIT A LA MIRADA

         


   La fiscal en cap de Barcelona, Ana María Magaldi, va fer una roda de premsa per explicar i denunciar públicament els insults i improperis rebuts a la sortida del Palau de Justícia per part d'un grup que esperava a fora, posant especial atenció a un individu que , segons ella, se li va abraonar amb l'odi reflectit a la mirada, per dir-li que fotés el camp de Catalunya. Hi ha qui pensa, i jo ho comparteixo, que el que hauria de fer la senyora fiscal es denunciar els fets en un jutjat de guàrdia i deixar-se de rodes de premsa. Doncs bé, a rel d'aquests fets, l'inefable Eduardo Inda, periodista tot terreny, col·laborador en varis mitjans, sobre tot a la COPE i a 13TV, va deixar anar en el programa del dicharachero i incombustible Jiménez Losantos: "el nivel de violencia en Cataluña es muy superior al que se daba en el País Vasco, allí al menos no mataban fiscales o jueces, bueno, puede que alguno, pero pocos, esto de Cataluña es mucho peor....." Sí, on vas a parar, molt pitjor dir-li cul d'olla a algú, que engegar-li un tret al cap o col·locar una bomba lapa al cotxe d'algú altre. En fi, no direm que ens ve de nou i que no hi estem acostumats, però la veritat és que t'acaben posant dels nervis. L'únic aspecte positiu que en podem treure de tot aquest desgavell mediàtic, és que ells mateixos estan accelerant la desconnexió. Desconnexió total i definitiva.

4 comentaris:

M. Roser ha dit...

No s'adonen que amb aquestes declaracions l'únic que fan és atiar el foc de la independència, cada vegada que hi ha alguna parrafada d'aquestes, surten unes quantes persones més, amb ganes d'alliberar-se de tota aquesta ximpleria que gasten aquests individus...
Bon vespre, Gregori.

Elfreelang ha dit...

anem cap a la barbàrie......segons el codi penal aquest senyor ara mateix estaria , si estiguéssim en democràcia i amb separació de poders a la garjola!

pons007 ha dit...

Talment que Catalunya es terra de salvatges, jo ho donaria per perdut i ho abandonaria a la seva sort

Helena Bonals ha dit...

Allò que se'n diu fer-se estimar, no ho fa gaire, la fiscal. En fi.